Bolaget ska såsom grossist bedriva import av livsmedel, tobak, viner och andra alkoholhaltiga drycker, bedriva utbildningsverksamhet med inriktning på mat och dryck, arrangera kulinariska resor, förvaltning av värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 95 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -25 | -19 | -19 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -300 | 231 | -19 |
Årets resultat (tkr) | -300 | 264 | -13 |
Summa tillgångar (tkr) | 561 | 1 110 | 854 |
Antal anställda |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 95 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -25 | -19 | -19 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -300 | 231 | -19 |
Årets resultat (tkr) | -300 | 264 | -13 |
TILLGÅNGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 818 | 818 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 561 | 292 | 36 |
Tillgångar (tkr) | 561 | 1 110 | 854 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 521 | 1 071 | 807 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 39 | 39 | 47 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 561 | 1 110 | 854 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 250 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.0% | 0.0% | -20.0% |
Soliditet | 92.9% | 96.5% | 94.5% |
Kassalikviditet | 1438.5% | 748.7% | 76.6% |
Skafferiet i Simrishamn AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 2 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-04.
Bolaget ska såsom grossist bedriva import av livsmedel, tobak, viner och andra alkoholhaltiga drycker, bedriva utbildningsverksamhet med inriktning på mat och dryck, arrangera kulinariska resor, förvaltning av värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.